Головна » 2019 » Серпень » 19 » В Борщеві горе-водій ледь не вбив кількох людей, а поліція лишень допомогла евакуювати авто? (ДОПОВНЕНО)

В Борщеві горе-водій ледь не вбив кількох людей, а поліція лишень допомогла евакуювати авто? (ДОПОВНЕНО)

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 6389
Навіть на перший погляд цілком безпечні місця, куди пересічні борщів'яни та їхні діти приходять, щоб відпочити від щоденної метушні та покататись на роликах, можуть виявитись дуже навіть небезпечними.

"Хочу розповісти вам про випадок, який стався учора близько 19 год. Ми почули як різко тормозить машина і раптом гучний удар. Не зрозумівши, що сталось ми вибігли з подвір‘я і побачили от таку картину. Велике щастя, що діти які тут завжди граються та катаються на роликах та на велосипедах якраз побігли вниз, але за саме за цим деревом сиділи двоє літніх людей, і саме це дерево врятувало їх.. Але найцікавіше було те що коли прибули представники поліції, це сталось прямо перед їхнім «носом» просто прийшли і оглядали цю подію.. на місці не складено жодного протоколу, не допитані ті двоє літніх людей, які мало не стали жертвами цього безглуздого вчинку, адже як треба було «летіти» , щоб так розбити машину. І в самому кінці доблесні «міліціонери» ще й допомагали евакуювати машину.. от так можна робити все, що тобі захочеться «поліція ще й допоможе»!", - написав на адресу редакції "Звістки" наш постійний читач.

Автомобільна пригода сталась поблизу Борщівського агротехнічного коледжу, навпроти скульптури Божої Матері, де завжди багато дітей і людей, які приходять помолитись, покататись на роликах та просто посидіти на лавочці.


Редакції "Звістки" вдалось поспілкуватись з водієм автомобіля, який розповів власну версію подій того дня:

"По ПДР включив аварійку і давав задній хід при допустимій швидкості, дивився в дзеркало. Нікого небуло і тут прямо вискочила людина, я вильнув рулем, щоб ненаробити біди, по тормозам, включилися абееси і закинуло в бардюр ....ні в наркотичному, ні в нетверезому стані небув, бо немаю шкідливих звичок... зауважень не маю, але через пішоходів от таке трапляється....Слава Богу що ніхто непостраждав.
Переглядів: 6389


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: