Головна » 2019 » Травень » 5 » В Борщеві майже три сотні спортсменів вийшли на борцівський килим (ФОТО)

В Борщеві майже три сотні спортсменів вийшли на борцівський килим (ФОТО)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1354
Розпочався грандізозний спортивний турнір учора, 4 травня, і продовжився сьогодні. У змаганнях беруть участь молодші юнаки 2005−2012 р.н., юнаки 2002-2004 р.н., юніори 2001−2003 р.н. та дівчата 2004 р.н. та молодші з усієї України, а також інозеці (Румунія, Молдова, Білорусія, Азербайжан) - всього 27 команд, 270 учасників.

Організаторами турніру виступає громадська організація "Рідна Борщівщина".

Звертаючись до присутніх, очільник області Віктор Овчарук, який є вихідцем з Борщівщини, сказав: «На жаль, цієї вагомої особистості, людини, котра велику частину свого життєвого шляху наполегливо і плідно виховувала юних борців, була визначним тренером з вільної боротьби, - Олександра Гринчука вже немає з нами. Відтак проведення нинішнього турніру покликане віддати данину пам’яті цьому умілому та людяному тренеру, талановитому спортсмену.

Не може не тішити й те, що змагання виходять на все вищий та вищий щабель. Адже сьогодні це вже міжнародний рівень на противагу попереднім – міжобласним.

Також керівник обласної ради подякував представникам "Рідної Борщівщини" за вшанування пам’яті Олександра Гринчука, популяризацію вільної боротьби серед молоді, підвищення спортивної майстерності юних борців і налагодження та зміцнення дружніх стосунків із спортсменами різних регіонів України та зарубіжжя.









Переглядів: 1354


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: