Головна » 2019 » Квітень » 1 » В Борщеві переміг Петро Порошенко, але голосували і за адептів “руської весни”

В Борщеві переміг Петро Порошенко, але голосували і за адептів “руської весни”

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3610
Для виборців територіального виборчого округу № 167, до якого входять Борщівський, Заліщицький та Чортківський райони, діючий президент країни Петро Порошенко, схоже, залишається лідером симпатій і може розраховувати на зростання рівня підтримки напередодні голосування 21 квітня.

Так, згідно з оприлюдненою ЦВК інформацією, 19,54% виборців Борщева підтримали на вчорашніх виборах саме Порошенка Петра Олексійовича.

Очікувано високі результати продемонстрував і лідер загальнонаціонального рейтингу Володимир Зеленський - 18,58%.

Для багатьох неочікуваною стала поразка в районному центрі лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка посіла 3 місце з 17,76% голосів підтримки виборців. Якщо враховувати, що Борщівською ОТГ керують саме представники "Батьківщини", дивно, чому їм не вдалось забезпечити переконливу перемогу Юлії Володимирівни.

Анатолій Гриценко, якого підтримали представники місцевої "Самопомочі" та "ДемАльянсу", також продемонстрував непоганий результат - 16,95%.

Висуванець "Свободи" та об'єднання націоналістичних сил Руслан Кошулинський отримав в Борщеві 9,27% підтримки виборців, що в кілька разів перевищило загальнонаціональний рейтинг політика.

7,3% виборців з Борщева підтримали Ігора Смішка, який також продемонстрував пристойні результати на всеукраїнському рівні.

За Олега Ляшка проголосувало 4,44% виборців міста, які прийшли на виборчі дільниці.

Цікаво, що знайшлось 2,54% виборців, які висловились в підтримку проросійських політиків - Юрія Бойка та Олександра Вілкула.
Переглядів: 3610


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: