Головна » 2021 » Липень » 20 » В Борщеві продали відразу три комунальні приміщення

В Борщеві продали відразу три комунальні приміщення

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2484
Минулого місяця Борщівська міська рада через систему ProZorro.Продажі виставила на аукціон відразу три неліквідні приміщення комунальної власності, які перебували у вкрай жалюгідному стані та не використовувались ні у господарській, ні у комерційній діяльності.

В ході аукціонів, які відбулись минулого тижня, міській раді вдалось додатково заробити майже 400 тисяч гривень від початкової вартості лотів.

Найбільший приріст вартості було зафіксовано в аукціоних торгах за нежитлове приміщення загальною площею 16,4 кв. м., що знаходяться у м. Борщева по вул. Шевченка, 19Д. За старенький гараж, початкова вартість якого становила 24 тис грн, міська рада отримає 60,5 тис грн. В цьому випадку вартість зросла на 150%.

За 35, 5 тис грн продали на аукціоні погріб з кількома гаражами на території Борщівського військомату. Схоже, що приміщення на такому собі режимному об'єкті не викликали жвавого зацікавлення у потенційних покупців нерухомості, тому кінцева вартість зросла лишень на 1 368 грн.

Найбільше коштів міський бюджет отримає за продане нежитлове приміщення загальною площею 418,6 кв. м., відоме містянам, як недобудований дитячий басейн. Початкова вартість незавершеного будівництва становила 1,039 мільйона гривень. В ході аукціону кінцева ціна зросла до 1,388 мільйона гривень, що на 349 тисяч більше стартової вартості.



Переглядів: 2484


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: