Головна » 2020 » Квітень » 14 » В Борщеві провели майстер-клас для школярів із різьблення на яєчній шкаралупі (Фото)

В Борщеві провели майстер-клас для школярів із різьблення на яєчній шкаралупі (Фото)

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 932
Напередодні Світлого Воскресіння гуртківці Борщівського Будинку дитячої творчості, що на Тернопільщині, продовжили щорічну традицію розпису писанки та створення великодніх композицій під керівництвом керівників гуртків Любові Чайковської та Лілії Каськів.


Цьогоріч, на жаль, заняття провели дистанційно — через Інтернет.

Унікальною можливістю вдосконалити свої творчі вміння з народної творчості скористалися і педагоги закладу, інформує сторінка фейсбук Борщівської міської ради.

В карантинних умовах сьогодення Уляна Чубак, керівник гуртку Борщівського БДТ провела онлайн майстер-клас із різьблення на яєчній шкарлупі, кожен зумів власноруч створити свою унікальну різьблену писанку.

Свою креативність, майстерність, знання традицій українського писанкарства проявили вихованці та керівники гуртків будинку дитячої творчості, беручи участь в обласному челенджі «Писанки Тернопілля – єднають позашкілля», а також у Великодньому заході, організованому Спілкою української молоді у Великій Британії «PysankaChallenge».

Гуртківці Борщівської станції юних техніків також завжди з нетерпінням готуються до свята, освоюють нові методи та способи прикрашання, малювання та обплетення бісером писанок, вишивання рушничків, виготовлення великодніх композицій, готуються до тематичних виставок та конкурсів.



Фото: БМР

Джерело: 7Днів
Переглядів: 932


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: