Головна » 2019 » Вересень » 27 » В Борщеві в рамках Всеукраїнського проекту вперше провели "Круті ігри"

В Борщеві в рамках Всеукраїнського проекту вперше провели "Круті ігри"

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1278
За ініціативи відділення НОК України в Борщівському районі, педагогічного колективу НВК ЗНЗ І-ІІІст. №3-гімназія ім.Р.Андріяшика та фінансової підтримки громадської організації»Рідна Борщівщина» 12 вересня в Борщеві вдалось реалізувати новий Всеукраїнський проект Cool Games.

У рамках проекту вперше в Борщівському районі проведено захід Cool Games серед учнів борщівської школи.

Головна його мета - започаткувати новий формат проведення уроків фізичної культури, зробити іх цікавими, яскравими і привабливими для підростаючого покоління Борщівського краю.

Під час урочистого відкриття до учасників ігор звернулись директор навчального закладу Іван Крохмалюк, головна освітянка ОТГ Галина Кашуба та засновник громадської організації "Рідна Борщівщина" Роман Домітрак.


Діти залюбки виконували цікаві завдання, щосекундно боролись за перемогу своіх команд, а заповнені вщент трибуни гучно підтримували своіх улюбленців. У запеклій боротьбі учасники «Крутих ігор» пройшли кілька естафет, щоб визначити переможців.

Крім незабутніх вражень та заряду бадьорості, юні школярі отримали медалі та літературу на спортивну тематику, а також абонементи на відвідини студії спорту CrossFit від головного спонсора спортивного дійства ГО "Рідна Борщівщина".




Тільки вкладаючи гроші і душу в спорт та нашу молодь, ми можемо сподіватись на процвітання та розвиток Борщівщини, прокоментував проведення змагань Роман Домітрак.

Євгенія Волощук
Переглядів: 1278


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: