Головна » 2018 » Листопад » 30 » В Борщеві відбудеться зустріч з першим командувачем ВМС України

В Борщеві відбудеться зустріч з першим командувачем ВМС України

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1043
Цієї неділі, 2 грудня, о 12.00 в приміщенні читального залу бібліотеки відбудеться зустріч з визначною постаттю в історії України - першим командувачем Військово-Морських Сил нашої держави, віце-адміралом, народним депутатом України 2-го та 3-го скликань, громадсько-політичним діячем Борисом Кожином.

Під час зустрічі відбудеться презентація книги Юрія Мединського "Перший адмірал".

Це захоплива розповідь про епоху становлення української державності й роль людини в ній, коли, наче в краплі води море, в окремій біографії віддзеркалюється історія народу. Борис Кожин - справді знакова особистість незалежної України. 1992 року, перебуваючи на посаді командира Донузлавської військово-морської бази Чорноморського флоту, він, ризикуючи не лише кар'єрою, а й життям, погодився очолити військово-морські сили молодої держави. Надалі ж була копітка робота щодо їх становлення та розбудови.

Керівник Борщівської райради Андрій Русенко запрошує усіх бажаючих на цікаву зустріч з відомим письменником та героєм його книги, завдяки якому більше чверті століття тому розпочалось становлення українського флоту.

Переглядів: 1043


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: