Головна » 2016 » Липень » 13 » Борщів продовжує оновлюватись і розвиватись

Борщів продовжує оновлюватись і розвиватись

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 1939
Цього четверга, 14 липня, в місті Борщеві вперше за останніх двадцять років буде відкрито новий автобусний маршрут.

Автобус курсуватиме по маршруту Автостанція - ПТУ (Військова частина) - дитячий садок "Лісова казка".

Багато хто з борщів'ян помітив, що місто почало змінюватись в кращу сторону, а відкриття нового маршруту тільки довершує ці зміни.

Проект отримав право на реалізацію завдяки підтримці секретаря Борщівської міської ради Галини Ковбель, яка на данний час виконує обов'язки міського голови, та з ініціативи місцевих мешканців та фракції "Свободи", депутати якої ініціювали вирішення проблеми транспортного сполучення.

Відкриття маршруту дасть можливість мешканцям вулиць Черемшина, Катукова, Петлюри, вулиць поблизу парку "Замковий" та ПТУ безперешкодно діставатись місць роботи та навчання, державних закладів та торгівельних центрів. В свою чергу інші борщів'яни зможуть возити діток в садочок і "Замковий ліс", їздити в торгівельний центр "АРС" та ПТУ.

Автобус курсуватиме маршрутом тричі на день.
Переглядів: 1939


Коментарі

0
3 Аліна   [Материал]
Дуже чудове рішення, люди з Черемшини і Катукової давно хотіли, щоб тут курсував автобус...на роботу летиш і язик волочиться, дітлахів до школи страшно відпускати...а тут можна сісти і їхати. Ніяк не зрозумію дурнів, які чомусь проти таких кроків, самі нічого кращого зробити не можуть, сидять і пишуть дурнуваті коменти...а тут хоча б щось для міста і людей робиться.

0
2 Громадськість   [Материал]
Жити стало краще, жити стало веселіше. Правильною дорогою йдете товариші. Клоуни.

0
1 Коментатор   [Материал]
Ніколи не розумів яку смислову нагрузку несуть такі пости-новини. В чому суть? Місто змінюється в кращу сторону? Відколи? Куди ділись люди які керували ним 20 років до цього часу? Які тягнули його на дно? Де ця інформація? Робити людей фейко-щасливими не варіант взагалі...
І так підсумую - Борщів ж процвітає!

Имя *:
Email *:
Код *: