Головна » 2020 » Березень » 25 » В Борщеві з магазину вигнали жінку, бо вона пенсійного віку і "переносить вірус"

В Борщеві з магазину вигнали жінку, бо вона пенсійного віку і "переносить вірус"

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 15483
Пандемія - страшна річ, особливо, якщо люди втрачають усе, що й робить нас людьми: взаємоповагу, уміння аналізувати та мислити, співчуття і здатність допомагати оточуючим.

Страшний по своїй абсурдності та аморальності випадок трапився сьогодні в Борщеві, коли з магазину вигнали жінку.

"Ніколи раніше не писала про подібні ситуації, але сьогоднішній випадок заставив мене задуматися які вже люди жорстокі один до одного.
Сьогодні я стала свідком не дуже приємної бесіди. Я зайшла в магазин продовольчих товарів "Комора КС" щоб купити деякі продукти. Слідом за мною зайшла жінка її близько 60-65 років, жінка доглянута, гарно і охайно одягнена, маска і рукавички теж були присутні. Але жінка лише переступила поріг магазину як в її сторону почали "летіти" досить образливі слова : "Ви чого сюди зайшли вийдіть з магазину, ви є старша людина і ви є перенощиком вірусу." Я не можу сказати вам чи це говорив продавець, адміністратор, власник (-ця). Жінка не стала сперечатися просто вийшла і все. Коли я розрахувалась за свій товар, вийшовши з магазину я побачила як ця жінка стоїть зі сльозами на очах. Я не стала задавати її будь-які питання просто запитала що вона хотіла купити, вона відповіла " Боханець хліба". Я повернулася і купила її Хліб. Я не хочу зараз себе вигороджувати цим вчинком. Але ЛЮДИ добрі включіть здоровий глузд, ми лишили старше покоління без телебачення, інтернетом вони не можуть і не вміють користуватися, рахують ті мізерні зарплати чи пенсії, а тепер щей не можуть просто спокійно купити ХЛІБ.
ЗАДУМАЙТЕСЯ на місці цієї жінки може бути ваша матір чи бабуся, а зрештою з часом і ви самі.
А якщо ця жінка самотня і в неї нікого немає то її з голоду померти...??
Де соціальні працівники, де служби які повинні стежити і займатися такими людьми...???
А зрештою всі ми ходимо під одним Богом і кожний буде відповідати за той чи інший поступок..!!
ЗАДУМАЙТЕСЯ і будьте людьми а не ЛЮДИСЬКАМИ...!!
Кому не важко заберіть це собі на стіну , щоб люди знали як ми поводимось один з одними в такий важкий для всіх нас час..
Історія відбулася в м. Борщів магазин " Комора КС"",- розповідає очевидець цієї шокуючої події Ангеліна Голубець.

У коментарях під дописом борщів'яни скаржаться, що це не перший випадок і працівники та керівництво магазину "Комора КС" взагалі зневажливо ставиться до своїх клієнтів.
Переглядів: 15483


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: