Головна » 2021 » Лютий » 16 » В Борщеві збудують очисні споруди за 27 мільйонів гривень від ДФРР?

В Борщеві збудують очисні споруди за 27 мільйонів гривень від ДФРР?

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1411
11 лютого відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

На засіданні затверджено сформований за результатами проведення оцінювання перелік інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що пройшли попередній конкурсний відбір та можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Не може не тішити, що до числа проєктів, які можуть бути реалізовані за рахунок коштів державного бюджету, потрапив і проєкт "Будівництво очисних споруд каналізації господарсько-побутових стоків в м. Борщів по вул. Нічлава".

Як відзначається на порталі Мінрегіону, метою проекту є покращення екологічної ситуації на території міста Борщева та навколишніх сіл розміщених біля міста та нижче за течією по р. Нічлава, яка є лівою притокою р. Дністер

Завданнями проекту є:

- будівництво очисних споруд каналізації господарсько-побутових стоків м. Борщева

- здійснення пуско-налагоджувальних робіт на об’єкті очистки та запуск процесу очистки.

Завдяки реалізації проекту, буде організовано очистку стоків з міста Борщева та покращено екологічну ситуацію не тільки в м. Борщеві, але й у ряді сіл, які розміщені навколо руслового ставка та нижче за течією.

Загальний кошторис проєкту становить 26,6 млн. грн.
Переглядів: 1411


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: