Головна » 2017 » Травень » 5 » В Борщеві жебрак-рецидивіст поцупив 60 тисяч гривень та 400 євро

В Борщеві жебрак-рецидивіст поцупив 60 тисяч гривень та 400 євро

16.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2944
Крадіжку чималих коштів співробітники Борщівського відділення поліції інкримінують 44-річному жителю райцентру. Чоловік поцупив понад 60 тисяч гривень з приватного помешкання.

Проблеми із Законом у підозрюваного не вперше – раніше він уже відбував покарання за крадіжки. Постійного заробітку чоловік не має, натомість полюбляє випити та погуляти, а на це, звісно, потрібні гроші. Відтак чоловік і далі продовжував криміналити.

Аби заробити дармову готівку вирішив ходити по помешканнях та збирати кошти на лікування батька, який, до слова, вже давно помер. Отак і потрапив на господарство одного з мешканців Борщева. Господар спав удома та на свою біду не зачинив двері помешкання. А злодій поспішив скористатися такою безпечністю. Зайшов до помешкання і побачив на стільці в коридорі барсетку. Крадію неймовірно пощастило – всередині знайшов 60 тисяч гривень, 100 доларів та 400 євро. Швидко порозпихав гроші по кишенях і втік.

Викрадене почав витрачати одразу: купував одяг та техніку, відпочивав у різних розважальних закладах, щедро пригощав інших. Коли поліцейські розшукали зловмисника, у нього залишилося лише сім тисяч чужих гривень. За скоєне доведеться вкотре відповідати.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.
Переглядів: 2944


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: