Головна » 2019 » Квітень » 11 » В Борщівському районі можуть закрити 3 залізничні станції

В Борщівському районі можуть закрити 3 залізничні станції

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4125
Про це заявили в “Укрзалізниці”. За словами представників відомства, загалом по Україні є три сотні вантажних залізничних станцій, які варто закрити через їхню збитковість.

Зокрема, директор з економіки і фінансів АТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев повідомив, що компанія провела рейтинг-аналіз роботи вантажних станцій за 2 півріччя 2018 року. За його результатами сформовано перелік малодіяльних, до якого увійшла 301 вантажна станція.

До зазначеного переліку увійшли станції, обсяг навантаження та вивантаження яких не перевищив поріг критерію малодіяльності, рівень якого за підсумками другого півріччя 2018 року склав 2,34 вагона на добу.

У разі неприйняття органами місцевого самоврядування (протягом 6 місяців після звернення АТ «Укрзалізниця») рішень про компенсацію збитків з місцевих бюджетів або за рахунок підприємств, що обслуговуються цими станціями, АТ «Укрзалізниця», за погодженням із центральним органом виконавчої влади в галузі транспорту, прийматиме рішення про закриття малодіяльних збиткових станцій.

Відразу 3 станіції, які діють на теренах Борщівського району, можуть закрити:

Скала-Подільска станція

Станція Озеряни-Пилатківці

Станція в Іване-Пусте


Переглядів: 4125


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: