Головна » 2021 » Травень » 30 » В центрі Тернополя виявили труп молодого хлопця

В центрі Тернополя виявили труп молодого хлопця

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1109
Як стало відомо журналістам «20 хвилин» із власних джерел, на проспекті Злуки 30 травня виявили труп молодого чоловіка.

Ми поспілкувалися з працівниками супермаркету, медиками та звернулися за коментарями в поліції. Що вдалося дізнатися про інцидент?


Тіло чоловіка знайшли на проспекті Злуки, як розповідають нам читачі, неподалік супермаркету АТБ та нічого клубу «Алюр».

Вбивство чи ні? Щоб дізнатися це, ми звернулися за коментарем в пресслужбу поліції. Однак там традиційно у вихідні ніхто нічого не коментує. Дзвінки від журналіста або збивають, або не відповідають.

Журналіст побував на місці події. Працівники АТБ достеменно не знають, що трапилося, але між собою обговорюють подію.

– Десь 4-5 ранку це сталося. Мене тоді не було, не моя зміна, – розповіли в супермаркеті.

– Кажуть, молодий чоловік йшов, впав і помер. На повороті, що на стоянці неподалік лавок. Може, головою вдарився. Не знаємо, що там було, приїздила поліція.

Що кажуть медики?

Медики, які прибули на виклик, лише констатували смерть.

– Виклик на лінію швидкої допомоги надійшов близько 5:00 до парковки на проспекті Злуки, неподалік супермаркету, – розповіла журналістам «20 хвилин» заступниця директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

– Лікарів викликали працівники поліції. Вони вже були на місці події. Чоловіку було 25 років, він був без ознак життя. Однак видимих травм, які могли б вказувати на причину смерті, медики не виявили.

– При поверхневому огляді медпрацівники не виявили видимих ознак травм чи ушкоджень, які могли б вказувати на причину смерті. Єдине, що помітили лікарі, – два синці на лобній ділянці.

На місці події були люди, не всі були тверезі, тому з’ясувати обставин смерті медикам не вдалося. Це будуть встановлювати вже судмедексперти, – розповіла Ганна Мончак.

Джерело: 20 хвилин
Переглядів: 1109


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: