Головна » 2020 » Травень » 6 » В час карантину ТОП-чиновники Тернопільщини отримують по 100 тисяч гривень зарплати

В час карантину ТОП-чиновники Тернопільщини отримують по 100 тисяч гривень зарплати

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2349
На запит місцевої журналістки Олесі Чур з видання Бізнес-область, Тернопільська обласна рада надала інформацію про зарплати чиновників Тернопільської обласної ради за березень 2020 року. І в той час, коли на Тернопільщині розпочалася пандемія на коронавірус, і коли більшість осіб залишилися без роботи та без прибутку, тернопільські чиновники не гребували бюджетними коштами, більше того, брали навіть додатково гроші з бюджету для вирішення соціально-побутових питань.

Уявіть собі, лишень за один місяць лідер Тернопільської обласної організації ВО "Батьківщина" Василь Деревляний заробив 110 тисяч гривень. Зрозуміло, що йому далеко до самої Юлії Тимошенко, яка задекларувала майже 150 мільйонів гривень, однак для пересічного лікаря, вчителя чи держслужбовця це колосальна сума.

Так, заробітна плата першого заступника голови Тернопільської обласної ради Деревляного Василя Тимофійовича за березень 2020 року становить - 110 995,15 гривень. За місяць зарплата - 110 тисяч гривень, правда 55 тисяч гривень це матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань, та все ж.

Крім того, заробітна плата заступника голови Тернопільської обласної ради Крупи Любомира Левковича за березень 2020 року становила - 48 844,40 грн (без хвостика сорок дев'ять тисяч).

Можна і на карантині так сидіти і самоізоляції, правда, отримуючи по 100 тисяч кожного місяця, написала Олеся Чур для Бізнес - область.



Тернополяни
Переглядів: 2349


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: