Головна » 2020 » Березень » 10 » В Чорткові з прокуратури зникли документи, в яких начальник Борщівського відділення поліції значиться потерпілим

В Чорткові з прокуратури зникли документи, в яких начальник Борщівського відділення поліції значиться потерпілим

08.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3314
Поліція розслідує викрадення матеріалів кримінального провадження з кабінету заступника керівника Чортківського місцевої прокуратури. Про це редакція дізналася з матеріалів провадження у ч. 1 ст. 357 КК.

У січні 2020 року керівник Чортківського місцевої прокуратури заявив про те, що невідомий з допомогою дубліката ключа проник до службового кабінету його заступника і вкрав один том матеріалів кримінального провадження в кількості 250 аркушів.

Пізніше в місцеву поліцію подзвонив невідомий чоловік, який повідомив, що матеріали кримінального провадження, які були раніше викрадені, знаходяться в приміщенні тієї ж прокуратури. В той же день в будівлі прокуратури дійсно знайшли том справи.
Йдеться про можливе викрадення тому в справі по обвинуваченню особи в шахрайстві, крадіжці і нанесенні тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу (ч.2 ст.345 КК).

Одним з потерпілих значиться начальник Борщівського відділення поліції. Обвинувачений обдурив власницю будинку, повідомивши, що хоче купити його. Він дізнався про місцезнаходження грошей і згодом виніс з квартири 4,2 тис. гривень, ще 800 гривень він нібито взяв у жінки на оформлення документів.

Згідно з судовим реєстром, зловмисник знаходиться під вартою. У постанові про продовження запобіжного заходу зазначено, що в судовому засіданні обвинувачений під час допиту намагався тиснути на свідків, а одному погрожував фізичною розправою.
Переглядів: 3314


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: