Головна » 2021 » Листопад » 21 » В громаді на Борщівщині відремонтують дорогу за 7,6 мільйона гривень

В громаді на Борщівщині відремонтують дорогу за 7,6 мільйона гривень

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3778
Якщо в масштабах країни проєкт "Велике будівництво" не перестає збавляти темп, то і в окремих громад Борщівщини відбуваються не менш значущі зміни, які стають можливими завдяки обласній владі.

Зокрема, в майбутньому на теренах Скала-Подільської громади за кошти обласного бюджету буде продовжено ремонт однієї з найпроблемніших ділянок автомобільної дороги "Іванків-Гермаківка". Загальний кошторис проєкту становить 7,56 мільйона гривень, а відремонтувати планують майже 1,5 км дороги.

Аукціон з визначення фірми-виконавця планують провести 12 січня 2022 року.

Варто відзначити, що в цьому році з обласного бюджету уже спрямовувались кошти на вказану дорогу, яка за довгі роки безгосподарності вкрилась суцільними вибоїнами і нагадувала радше напрямок, ніж автомобільний шлях.

"Звістка" вирішила запитати у голови громади Ігоря Лободи, завдяки чому вдається реалізовувати настільки потрібні речі для громади, чого раніше точно не було, і чому саме на ремонти доріг робиться акцент?

"На Ваше конкретне запитання хотів би дати конкретну відповідь. Будь-який голова територіальної громади шукає можливості комунікації з очільниками області- головою ОДА чи головою облради, керівниками потужних підприємств. Адже розвиток громади важко уявити без промоції території, обґрунтування потреб громади, бачення перспективи розвитку. Це мій стиль роботи, у цьому зміст наказу виборців та задоволення їх потреб.

Так, відбулася робоча зустріч з головою обласної ради стосовно розвитку дорожньої інфраструктури. Склалося без мого особистого впливу, а об’єктивно, що територією громади пролягають регіональні маршрути : Татарів-Борщів-Кам’янець-Подільський і Бучач- Чортків- Кам’янець-Подільський.

Музей під відкритим небом – Кам’янець-Подільський – манить до себе туристів. Територією громади пролягають автомаршрути на Польщу, Чехію, до Яремчі, Буковелю. Тому вдячний депутатам обласної ради за розуміння потреб півдня Тернопілля і наших місцевих зокрема щодо покращення стану доріг. Крім того, цими дорогами ми здійснюємо підвіз дітей до школи. Поліпшення стану доріг – це й здоров’я людей, бо пришвидшується рух екстреної медичної допомоги. Оновлення дорожньої інфраструктури, яка пролягає територією Скала-Подільської громади, за активного сприяння обласної влади і депутатського корпусу, допоможе скерувати кошти місцевого бюджету на реалізацію інших вкрай потрібних завдань.",
-написав очільник громади Ігор Лобода.
Переглядів: 3778


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: