Головна » 2020 » Січень » 21 » В одній із музичних шкіл Борщівщини пройшов перший сольний концерт талановитого юнака (Фото)

В одній із музичних шкіл Борщівщини пройшов перший сольний концерт талановитого юнака (Фото)

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1520
Справжньою кузнею талантів можна назвати Більче-Золотецьку дитячу музичну школу, що у Борщівському районі на Тернопільщині. Вона - одна з небагатьох, які успішно діють саме у сільській місцевості.

Мистецькі здобутки талановитих вихованців цього закладу, який очолює багато років Микола Тесля, відомі далеко за межами області.

Тут зробили свої перші кроки до сцени юні вокалісти Михайло Роздольський і Владислав Боднарчук, які свого часу навчалися у стінах закладу.

І ось приємна звістка надійшла із Більче-Золотого: у стінах рідної школи свій перший сольний концерт дав її вихованець Олександр Радевич, переможець численних вокальних конкурсів.

Заслужений працівник культури України, викладач музичної школи Віра Тесля радіє успіхам свого учня.

Спів — це велика і титанічна праця як викладача, так і самого виконавця. Пані Віра вміє розгледіти і розвинути талант дитини, правильно поставити голос, підібрати відповідний репертуар.

На творчому вечорі, що відбувся днями у стінах рідної школи, Олександр співав різні твори - народні та сучасні пісні.

Підтримати юного вокаліста прийшли батьки, рідні, друзі, однокласники.

У першому творчому звіті Олександра Радевича взяли участь Анастасія Савчук, Галина Вакуленко, викладацький ансамбль — відомий в Україні гурт «Більчанки», а також духовий оркестр.



Фото: Більче-Золотецька ОТГ

Джерело: 7Днів
Переглядів: 1520


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: