Головна » 2020 » Березень » 5 » На одному з найбільших підприємств Чортківщини виявили лептоспіроз та бруцельоз

На одному з найбільших підприємств Чортківщини виявили лептоспіроз та бруцельоз

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1768
Позачергово засідала протиепізоотична комісія при райдержадміністрації

Сьогодні, 03 березня, у зв’язку з виявленням лептоспірозу та бруцельозу в господарстві ПАП «Дзвін» перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Заболотний провів позачергове засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації. У засіданні взяли участь представники лабораторій, медицини, поліції, ДСНС, Держпродспоживслужби, ПАП «Дзвін» та ін.

Присутні заслухали доповідь начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Чортківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігоря Самборського щодо виявлення лептоспірозу та бруцельозу в ПАП «Дзвін». Далі начальник Чортківської районної державної лікарні ветеринарної медицини Ігор Корчинський та директор Чортківської міжрайонної державної лабораторії ветеринарної медицини Василь Хайко закцентували увагу на комплексі заходів при даних захворюваннях.

Перший заступник голови райдержадміністрації Іван Заболотний підсумував роботу засідання комісії, висловивши низку своїх зауважень та окреслив ряд протокольних завдань до виконання.

Підприємство належить Василю Градовому, одному з найвпливовіших аграріїв Тернопільщини та депутату Тернопільської обласної ради.
Переглядів: 1768


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: