Головна » 2020 » Вересень » 3 » В одному з районів Тернопільщини 14 депутатів та сільського голову звинуватили в корупції

В одному з районів Тернопільщини 14 депутатів та сільського голову звинуватили в корупції

27.07.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1119
У Козівському районі, що на Тернопіллі, 15 осіб місцевого самоврядування за 1 місяць притягнули до відповідальності за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Йдеться про неподання ними декларацій. Усі порушення були зафіксовані впродовж останнього місяця літа.

— Упродовж серпня 2020 року Козівським відділом Теребовлянської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді протоколів, складених працівниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України, за результатами розгляду яких 15 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією, — інформують в прокуратурі Тернопільської області.

Як повідомляють у відомстві, 14 депутатів місцевих рад та сільський голова однієї із сільрад, несвоєчасно, без поважних причин, подали щорічні декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Відтак, за принципової позиції прокурорів вказаних осіб судом визнано винними за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП. На кожного з порушників накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Переглядів: 1119


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: