Головна » 2016 » Серпень » 5 » В пам’ять про Володимира Яворського “автомайданівці” вирушили на Донбас

В пам’ять про Володимира Яворського “автомайданівці” вирушили на Донбас

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1120
Тернопільські “автомайданівці” вкотре передали допомогу на Схід. Проте, ця поїздка виявилася особливою, адже її присвятили пам’яті побратима Володимира Яворського.

“Повернувся з чергової, 37-Ї за рахунком поїздки на війну. Поїздка була спільною двох Автомайданів, Тернопіль та Житомир. Подолали безліч кілометрів, відвідали всі міста та села на передках. Від Станиці Луганської до Широкіно, через Щастя, Попасну, Золоте, Гірське, Авдіївку, Водяне, Піски, Волноваху, Павлопіль і ще багато населених пунктів та позицій ЗСУ і добровольців”, – розповідає голова “Автрмайдану” Дмитро Гайдуцький.

За його словами, ця поїздка присвячується Патріоту України, який щиро вірив в те що робив… а робив він дуже багато для України та українців…

“Володя з початку Майдану і до останньої хвилини життя займав чітку позицію,та тримав слово! В останню нашу зустріч перед смертю Володимира я пообіцяв що в наступну поїздку ми поїдемо разом….не судилось… Але Ти живеш в наших серцях і справа Твоя живе!!! Герої не вмирають!”, – поділився Дмитро Гайдуцький.

Переглядів: 1120


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: