Головна » 2017 » Липень » 3 » В поліції розповіли шокуючі деталі вбивства 17-річної випускниці з Тернопільщини (Відео)

В поліції розповіли шокуючі деталі вбивства 17-річної випускниці з Тернопільщини (Відео)

16.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3662
Правоохоронці затримали хлопця, якого підозрюють у вбивстві 17-річної дівчини.
До скоєння злочину причетний 16-річний мешканець села Дзвинячі. У скоєному неповнолітній зізнався. Цієї ночі зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою, без права внесення застави.

Деталі страшного вбивства у смт. Вишнівець під час прес-конференції повідомив головний поліцейський області Олександр Богомол та заступник прокурора області Олег Галицький.

«Затриманий не був знайомий з 17-річною дівчиною. Побачив її під час святкування Дня молоді. Коли Ірина зібралася йти додому, хлопець пішов слідом за нею. Що стало мотивом вбивства – з’ясовують правоохоронці. Відомо, що в якийсь момент дівчина відчула незрозумілі звуки позаду, повернулася і в цей момент і було нанесено два смертельні удари в область серця. Тіло дівчини виявив місцевий житель близько 6 години ранку. Але вбивство сталося значно раніше. Просто тіло лежало за купою піску. В дівчини було задерте плаття та розірвані треси. Тому вночі її відразу і непомітили, бо тіло зливалося з піском. Також хочу спростувати інформацію щодо згвалтування. Судмедекспертиза підтвердила, що його небуло. У цьому запевляє і підозрюваний», - зауважив Олександр Богомол.

Також пан Богомол зауважив, що у підозрюваного дуже складний психологічний портрет.

«Після скоєння злочину підозрюваний вів звичайний спосіб життя. Ходив на пари, бо якраз закінчував перший курс одного із навчальних закладів Вишнівця, спілкувався з друзями. Також хлопець був на похороні у 17-річної дівчини. У момент, коли мама просила всіх присутніх надати хоча б якусь інформацію та знайти винного, він стояв біля правоохоронців та сам просив: «коли знайдете вбивцю – вбийте його».

У скоєному хлопець зізнався на камеру та у присутності батька.

«Затримання проходило дуже емоційно. Спочатку хлопець просив відвезти його на могилу, щоб попросити вибачення в Іринки. Потім до джерела Святої Анни, аби змити всі гріхи. У залі суду під час обрання міри запобіжного заходу – плакав. Проте коли суддя запитав підозрюваного чи підтримує він позицію прокурора – тримання під вартою, чи адвоката – домашній арешт, той відразу погодився на перше. Мовляв вдома йому життя не буде»

Нагадаємо тіло дівчини виявили у смт. Вишнівець 26 червня на узбіччі дороги. Встановлено, що загинула вона внаслідок проникаючого ножового поранення в область серця. Напередодні дівчина святкувала вночі День молоді.



Переглядів: 3662


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: