Головна » 2021 » Листопад » 5 » В Польщі зник житель Борщівщини: рідні благають допомогти у пошуках

В Польщі зник житель Борщівщини: рідні благають допомогти у пошуках

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 6084
На заробітках в сусідній Польщі зник безвісти Стасюк Олег Володимирович, житель села Королівка, що в Борщівській міській громаді Чортківського району.

За словами дружини Надії Стасюк, з якою редакції "Звістки" вдалося поспілкуватися, 6 серпня чоловік поїхав на заробітки в польське місто Олесніце, де повинен був працювати на місцевому заводі. Однак, згодом він залишив цю роботу в пошуках кращої. 22 вересня рідні востаннє спілкувались з Олегом. Він сказав, що в місті Сандомиржі знайшов якусь роботу, в одному з місцевих садів на збиранні яблук. Це була остання розмова з чоловіком, після чого він більше на зв'язок не виходив.

На вигляд Олегу Стасюку, народженому 20 січня 1972 р., 47-50 років, він середнього зросту, повної тілобудови, русяве волосся та голубі очі.

Крім того, рідні звернулись з відповідною заявою до місцевої поліції. Однак, як стверджують самі правоохоронці, в таких випадках у них дуже обмежені можливості, оскільки людина зникла за межами України, а міжнародні організації, як до прикладу Інтерпол, займаються виключно розшуком злочинців.

Дружина та усі рідні благають допомогти в пошуках зниклого чоловіка, а при наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження Олега Володимировича чи його стан, просять телефонувати за номером +380963284490.

Редакція "Звістки" звертається до усіх небайдужих допомогти у розголосі цієї інформації, сприяючи цим у пошуках зниклого жителя Борщівщини.

Переглядів: 6084


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: