Головна » 2017 » Лютий » 19 » В селі на Борщівщині влаштували танці, забувши про пролиту кров на Майдані і Дебальцеве?

В селі на Борщівщині влаштували танці, забувши про пролиту кров на Майдані і Дебальцеве?

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 4083
Ні для кого не буде таємницею, що у нашого люду дуже коротка політична пам'ять і своїми голосами та підтримкою ми дуже часто приводимо до влади тих, хто в недавньому минулому брав хабарі, був фігурантом гучних кримінальних справ, підтримував грабіжників і ніколи не виконував своїх обіцянок. Так у нас повелось і з цим, здається, уже багато хто змирився.

Але важко миритись з тим, що забувають речі, які мають назавжди закарбуватись в нашій пам'яті, особливо в ті дні, коли по всій Україні повинні запалити свічки і приспустити державні стяги, згадуючи початок кривавих подій на Майдані та відзначаючи другу річницю битви поблизу Дебальцеве. А в цей час в деяких селах нашого району лунає гучна музика, люди радіють і веселяться, влаштувавши танці, а місцевій владі якось і байдуже, адже війна десь далеко, а Героїв, які віддали свої життя і за їх краще майбутнє, можна згадати якось пізніше, коли настануть чергові вибори...

Своє обурення усім цим висловив безпосередній учасник знаменних подій на Майдані та війни на Сході Анатолій Дорож, опублікувавши лаконічний пост на власній сторінці: "Кажете, сьогодні день пам'яті загиблих у Дебальцево та на Майдані? Неправда. Сьогодні в селі Іванків ТАНЦІ. Вітаємо старосту села Іванків з "виваженим" рішенням..."



Переглядів: 4083


Коментарі

0
2 Давайте будемо обєктивні   [Материал]
скажу Вам всім більше танці були не тільки в Іванкові, а в багатьох селах району. К-культура. Ні не чув. в мене все...

0
1 Оксана   [Материал]
Совість втратили та повагу до тих хто загинув за Україну.Яка ганьба...

Имя *:
Email *:
Код *: