Головна » 2020 » Січень » 11 » В столиці визначили, в яку зі шкіл Борщівщини приїдуть аудитори

В столиці визначили, в яку зі шкіл Борщівщини приїдуть аудитори

16.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2096
У 2020 році Державна служба якості освіти та її територіальні органи проведуть 101 плановий інституційний аудит шкіл. Про це йдеться у повідомлені Державної служби якості освіти, з посиланням на слова голови інституції Руслана Гурака.

«Результатом проведення аудитів стануть дорожні карти для закладів загальної середньої освіти із вдосконалення освітньої та управлінської діяльності. Дорожні карти - це своєрідний вектор школам у формуванні та підтримці нової культури якості освіти», - зазначає Руслан Гурак.

Також голова Держслужби якості освіти підкреслив, що важливим під час здійснення інституційного аудиту є новий формат співпраці з учасниками освітнього процесу. Оскільки окрім спостережень, відвідування занять експерти зможуть спілкуватися з учнями, педагогами, батьками, проводити їх анкетування. А відтак почути думку кожного.

Першою школою в Борщівському районі, в якій буде проведено такий аудит, стане Опорний заклад "Більче-Золотецький НВК ЗНЗ І-ІІІ ст." Більче-Золотецької ОТГ.

Аудит триватиме до 10 днів, а розпочнеться він 21 вересня цього року, повідомляють на порталі Державної служби якості освіти України.
Переглядів: 2096


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: