Головна » 2019 » Листопад » 1 » В Тернополі Зеленського зустріли криками "Ганьба" (ВІДЕО)

В Тернополі Зеленського зустріли криками "Ганьба" (ВІДЕО)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2042
Президенту України Володимиру Зеленському сьогодні вранці при вході в приміщення Тернопільської облдержадміністрації влаштували "коридор ганьби», супроводжуючи його появу відповідними вигуками.

Не кращими були і проводи. Голову держави обступили дещо агресивні молодики, заставляючи його відповідати на питання «Чий Крим?», «Чий Донбас?», а також, як будуть покарані депутати зі «Слуги народу», які у Верховній Раді освистали під час виступу бійця-добровольця АТО Яну Зінкевич, а також кричали їй «Ганьба!».

Зеленський запевнив, що з політичною орієнтацією у нього все гаразд, і Крим та Донбас для нього – це Ураїна.

«А щодо вигуків, то потрібно буде як слід вивчити це питання. Я вважаю, що не можна у Верховній Раді кричати «Ганьба!». Я коли сьогодні заходив, внизу мені теж кричали «Ганьба!». Я ж не нижчий за народного депутата, це неправильно таке кричати. Мені так здається. Щодо Яни – я розберуся, що там було, бо я не бачив. Може депутати не до неї кричали», – сказав Володимир Зеленський.

Врешті після не надто теплого прийому президент не поїхав оглядати «Водну арену», як було заплановано, а одразу подався в аеропорт і відлетів з Тернополя.



Джерело: 0352
Переглядів: 2042


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: