Головна » 2015 » Листопад » 5 » Василь Хомінець стане консулом в Грузії?

Василь Хомінець стане консулом в Грузії?

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 836
Вибори минули і після оголошення нового складу обласної ради, яка невдовзі запрацює, будем сподіватись, на користь тих, хто її обирав, а не олігархів та злодіїв, які сидять на верху, уже екс-очільник облради Василь Хомінець залишився поза бортом регіональної політики.

Нічого дивного в цьому немає, адже Хомінець дуже швидко забув, що потрапив на своє тепле місце він завдяки "свободівському" партквитку і покровительству Юрія Сиротюка, який зараз знаходиться під домашнім арештом. І згодом, коли до влади прийшли Порошенко і Ко в обличчі намісника Степана Барни, він досить швидко переметнувся в ворожий табір і налагодив співпрацю з опонентами рідної партії, яка почала потерпати від утисків та політичних переслідувань.

От тільки Барна не забув вірності свого студентського друга і, як повідомляє видання topnews.in.ua, зараз ставленик Порошенка активно підшуковує для свого приятеля вакансію. Ходять чутки, що Хомінець навіть може стати консулом в грузинському місті Батумі. Оце так пощастить пану Василю.
Переглядів: 836


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: