Головна » 2016 » Липень » 20 » Вбито відомого журналіста Павла Шеремета: відео вибуху автомобіля

Вбито відомого журналіста Павла Шеремета: відео вибуху автомобіля

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 963
В мережі опублікувано відеозапис з камер дорожнього спостереження, на якому зафіксовано вибух автомобіля відомого журналіста та автора багатьох розслідувань Павла Шеремета. Вибух стався о 7.45 в центрі Києва, на перехресті вулиці Івана Франка та Богдана Хмельницького. На кадрах відео видно, що авто, в якому їхав журналіст, вибухнуло після того, як водій пропустив пішоходів на переході.

Павло Шеремет трагічно загинув вранці 20 липня в центрі столиці в результаті вибуху автомобіля, що належав співзасновниці видання "Українська правда" і його цивільній дружині Олені Притулі.

Генеральна прокуратура розслідує цей інцидент як умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох людей.

Як заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, автомобіль, швидше за все, був підірваний саморобним пристроєм потужністю від 0,4 до 0,6 кг в тротиловому еквіваленті.

Друзі вбитого журналіста Павла Шеремета розповіли, що останніми днями він скаржився на стеження. Нардеп від "Народного фронту", член колегії МВС України Антон Геращенко вважає, що загибель журналіста може бути потрібна російським спецслужбам для ще більшої дестабілізації ситуації всередині України.




















Переглядів: 963


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: