Головна » 2016 » Червень » 17 » Вбивця Георгія Гонгадзе відбуватиме довічне в Чорткові

Вбивця Георгія Гонгадзе відбуватиме довічне в Чорткові

29.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1033
Екс-генерал МВС буде утримуватися в секторі з максимальним рівнем безпеки.

Колишній начальник департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексій Пукач, якого засудили до довічного ув'язнення за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, на днях етапований в Чортківську колонію в Тернопільській області для відбування покарання.

Нагадаємо, 29 січня 2013 року Печерський районний суд Києва засудив колишнього начальника департаменту зовнішнього спостереження Міністерства внутрішніх справ Олексія Пукача до довічного тюремного ув'язнення, визнавши його винним у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Згідно з вироком, 17 вересня 2000 року Пукач вчинив умисне вбивство Гонгадзе. Було встановлено, що Пукач розправився з журналістом за вказівкою екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка, який був знайдений мертвим 4 березня 2005 року в своєму будинку під Києвом з двома вогнепальними пораненнями в голову, і інших посадових осіб.

Крім цього, суд визнав Пукача винним у знищенні журналів обліку робочого часу співробітників органів внутрішніх справ, щоб приховати від слідства залучення їх до вбивства журналіста.
Переглядів: 1033


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: