Головна » 2017 » Квітень » 13 » Вчорашня безробітня, а нині перспективна бізнес-леді з Борщева Ольга Галт

Вчорашня безробітня, а нині перспективна бізнес-леді з Борщева Ольга Галт

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4279
Ольга Галт багато років пропрацювала на державній службі. Але доля внесла корективи у життя жінки.

За певних обставин пані Ольга звільнилася з попереднього місця праці і у червні 2015-го звернулася за сприянням у подальшому працевлаштуванні до Борщівського районного центру зайнятості. Тут відвідала семінари «Як розпочати свій бізнес?», «Від бізнес-ідеї - до власної справи» й вирішила стати бізнес-леді. Отримала одноразово допомогу по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю.

Вивчивши ринок попиту та пропозицій на продовольчі товари, відкрила власну крамничку «Viva Italia». Тепер пропонує покупцям італійські макарони, соуси, оливки, різні спеції, ковбаси, солодощі, французькі сири. У крамничці можна посмакувати й запашною італійською кавою та паніно, які дбайливо готує сама Ольга. Жінка подумує організовувати в магазині ще дегустації сирів, салямі та прошуто.

Коло клієнтів «Viva Italia» постійно розширюється. Якісний товар добре знають у районі і рекламу крамничці вже роблять самі покупці.

Ольга Галт чітко бачить перспективу власної справи та має відчуття впевненості у завтрашньому дні.

Ось її поради безробітним, які планують стати підприємцями: «Використовуйте всі можливості, які надає доля. Повірте у себе, не опускайте рук, якщо виникли труднощі. Будьте рішучими і наполегливими! Не бійтеся ризикнути, переймайте досвід інших, не зупиняйтеся на досягнутому і впроваджуйте нове».
Переглядів: 4279


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: