Головна » 2020 » Червень » 15 » Вдерлися в будинок і пограбували: на Тернопільщині три циганки обікрали жінку

Вдерлися в будинок і пограбували: на Тернопільщині три циганки обікрали жінку

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1257
Кримінальна пригода трапилася в селі Чернихів 14 червня.

На подвір’я місцевої жительки зайшло декілька жінок ромської національності. Одна з них попросила напитись холодної води, скаржилась на погане самопочуття. Нахабні гості без запрошення увійшли до домівки. Господиня намагалася вигнати їх з хати, однак троє зловмисниць зуміли проникнути з коридору до кімнати, а решта розмовами відволікали пенсіонерку. Крадійки швидко знайшли у сховку тисячу гривень і злочинна трійця покинула помешкання.

Жінка одразу помітила крадіжку, кинулася за злодійками, однак ті сіли в автівку і поїхали. Транспорт та пасажирів добре роздивилася сусідка потерпілої, вони розповіли про злочин старості села, а той одразу зателефонував в поліцію.

Поліцейські спинили підозрюваний транспортний засіб поблизу села Вертелка. Трьох крадійок затримали згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Двоє жінок родом з Харківщини, одна – жителька Запоріжжя.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Працівники поліції перевіряють причетність затриманих до скоєння інших аналогічних злочинів на території області, слідчі дії тривають.
Переглядів: 1257


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: