Головна » 2017 » Липень » 7 » Ветерани війни з Борщівщини зустрілись з маленькими патріотами (фото)

Ветерани війни з Борщівщини зустрілись з маленькими патріотами (фото)

30.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1852
4 липня в борщівському пансіонаті "Лісова пісня" відбулась незабутня зустріч ветеранів російсько-української війни з Борщівщини з юними відпочивальниками.

За словами Любові Чернецької, яка неодноразово проводила такі зустрічі не тільки на теренах Західної України, заходи подібного характеру проводяться для того, щоб наші українські діти знали в обличчя тих героїв, які захищали їх на Сході та продовжують боронити сьогодні від московського агресора.



Кожного разу, коли звучали імена хоробрих захисників, учасники заходу гучно дякували під бурхливі оплески, виявляючи цим свою повагу і шану до людей, які ризикували своїми життями, щоб рятувати інших. Дітям було дуже цікаво, коли в подарунок від воїнів вони отримали традиційну 3-метрову ватру, коли разом з ветеранами цієї жахливої війни за волю і свободу співали козацькі та патріотичні пісні.



Деякі воїни прийшли на захід зі своїми дітьми, яким було дуже приємно чути слова вдячності в адресу батьків. Також участь в цій зустрічі взяв і депутат ВР Олег Барна разом зі своїми помічниками.

Любов Чернецька переконана, що наші воїни повинні знати, що їх не забули і вони нам дуже потрібні, що ми шануємо їхній великий подвиг.
Переглядів: 1852


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: