Головна » 2020 » Березень » 22 » "Ви не почуєте прощального слова рідних": борщів'янин, який опинився в епіцентрі жаху, розповів про 26 днів карантину

"Ви не почуєте прощального слова рідних": борщів'янин, який опинився в епіцентрі жаху, розповів про 26 днів карантину

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 13800
"26-й день карантину та самоізоляції...
В Італії зафіксували рекордну смертність від коронавірусу. Вірус забрав життя 4 тисяч осіб (тільки за сьогодні в Ломбардііі 575~осіб ,а по всій Італії 793 особи) Заражених понад 40 тисяч.
Українці "ржуть" у фейсбуці, висміюють коронавірус і говорять, що то все проплачено.
Це все правда! І Це не смішно! ЦЕ НІХРИНА НЕ СМІШНО!!! Схаменіться!
Вся Італія в траурі! Найбільший процент померлих — це регіон Ломбардія (де живемо ми). Немає місць в лікарнях, не вистачає медиків, не встигають кремувати тіла загиблих , загиблих на стільки багато , що ііх вивозять воєнними грузовими машинами на кремацію , навіть не бачучи рідні перед смертю ,ні одного телефонного дзвінка та смс від рідної людини Ви не почуєте ,і навіть одного прощального слова від рідної людини ,яка поііхала до лікарні ,і більше не побачите , це не смішно . А Вам чомусь смішно до цієіі пори.
Нагнітаю паніку? В мене немає мети когось лякати! Це вже просто крик душі... Італійці спочатку теж легковажно поставилися до заборон, тепер платять за це жахливу ціну...
Ви не можете повірити, що це правда те що робиться в Італії, а я не можу повірити в те, що скільки нашим людям не говори, щоб сиділи вдома, вони "як на зло" всі по базарах, магазинах, вулицях, пікнік роблять і веселяться (((( !
Люди, ЯК ДО ВАС ДОКРИЧАТИСЯ??!
Як вам пояснити, що те, що сьогодні купите, завтра вам може вже не знадобиться...
І як можна говорити: "А я гуляю, от коли буде наказ сидіти вдома і штрафи, от тоді буду сидіти вдома". Ауу! Ви мали сидіти вдома ще з першого дня, як вам оголосили карантин! Це не канікули!!! Більшість думає, що "пронесе". У Вас що взагалі відсутній інстинкт самозбереження?? Подумайте про життя своє ,та своїх близьких! Хіба є щось важливіше за здоров'я та безпеку своєї сім'ї ? Ні!!
Якщо в Італії з такою медициною ,все так серйозно, то що тоді буде з Україною?! Якщо, Не дай Боже, вас це торкнеться серйозно, то всі переживання за гроші, автобуси, справи ,та інші незручності вам будуть до лампочки!
Я також залишив свою роботу,але ви вважаєте, що це основне, про що ми зараз думаємо?? Ні!! І ви не про те думаєте зараз!
Це важко! Це страшно! Ми теж багато що втрачаємо, і чим жертвуємо, але не скиглимо, а СИДИМО ВДОМА і віримо, що це все недарма!
Навчіться жити в самоізоляції!!!
І нехай не цього року, але коли я приїду додому, я хочу прогулятися своїми рідними місцями, і стежками. Зустрітись ,і обійняти своїх рідних та друзів ,і знати що вони живі, здорові ,та з ними все добре!
Обіймаю вас всім серцем. Ми з вами!
P. S. Спасибі всім, хто пише та дзвонить, хто переживає за мене.",- написав у своєму дописі уродженець Борщева Сергій Дутка.

Переглядів: 13800


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: