Головна » 2017 » Березень » 23 » Відома журналістка з Борщева шокована жахливим станом автобусів

Відома журналістка з Борщева шокована жахливим станом автобусів

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 8
Переглядів: 4357
"Тернопільський автовокзал. Рейс "Тернопіль-Мельнице-Подільська" на 16.50. Мала нагоду вчора взяти квиток за ...85 гривень(!) до Борщова. Те, в чому мала їхати - просто важко назвати автобусом. Відповідь на фото. Чи входить у ціну квитка і комфортність? Як бачите - ні.
Всі тринадцять пасажирів обурювались: як можна їхати в такій розвалюсі? І чому цю рухлядь, яку вже давно пора списати, ще випускають в рейс? За що платять люди? Питання до Борщівського АТП 16138 і його керівника Василя Шмигельського. Водій каже, що вже третій рік просить у пана Василя нового автобуса, але його все-рівно відпускають в рейс на цій розвалюсі. Каже, люди навіть відмовляються їхати з ним. Пане Василю, знаю вас як керівника з багаторічним досвідом, і не можу повірити, що таке питання не вирішується. Подумайте про безпеку людей і про добру репутацію свого підприємства! Ось так і живемо."- розповіла на своїй сторінці в Фейсбуці борщівська журналістка Ірина Мадзій.

Також пані Ірина вказала і на небезпечність мандрівок таким "транспортом", розповівши, що в Кобиловолоках вони простояли півгодини, бо закипіла вода і ще були якісь неполадки.

"Автобус явно несправний. А про порохи, бруд і сморід я вже мовчу", - підсумувала пасажирка.









Переглядів: 4357


Коментарі

0
8 Пацан   [Материал]
Зараз в перевізників тяжкий час і заробіток

0
7 Борщів,янин   [Материал]
Слухай, О! Ти сама чи сам анонімно тут пишеш, а на інших киваєш. Спершу розберись з пунктуаціює в своїй голові. "Спеціаліст з багаторічним досвідом" писати херню анонімно! Брись!

0
6 О   [Материал]
Аноніми, я спеціаліст з багаторічним досвідом у цій галузі, тому надала конструктивну критику, яку потрібно вміти сприймати. Якщо мені не надали право судити, то хто вам надав право так до мене звертатися?! Менше агресії. Вам розкласти усе по полицях, де в тексті є помилки, в першу чергу пунктуаційні?

0
5 Ірина Мадзій   [Материал]
Щаслива, і що пропонуєте? Слідуючи вашій логіці, то якщо ми не з Америки, то приречені на такому їздити? Самі ж себе й принижуємо! Чи будемо от так їздити і мовчати, бо ми не з Америки...

0
4 Щаслива   [Материал]
Таке враження, що та журналістка з Америки приїхала: та в нас всі рейсові автобуси такі з автопарку Шмигельсько- засрані по саме нехочу...


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: