Головна » 2016 » Листопад » 22 » Відомий борщівський меценат і бізнесмен Богдан Федорчук підтримав Івана Кобилянського

Відомий борщівський меценат і бізнесмен Богдан Федорчук підтримав Івана Кобилянського

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 7
Переглядів: 2855
Висловившись на підтримку діючого голови районної ради та члена партії "Батьківщина" Івана Кобилянського, відомий на теренах Борщівщини бізнесмен і меценат Богдан Федорчук відзначив, що для успішного розвитку майбутньої Борщівської громади, нам потрібні люди, які добре знайомі з роботою міської та сільських рад.

Крім того, він висловив впевненість, що саме таким професіоналом та патріотом є Іван Іванович, а значить він здатен стати гідним керівником громади.



Джерело: Галицький вісник плюс
Переглядів: 2855


Коментарі

0
7 Спостережливим дівчатам та їх дерегенту   [Материал]
Кількість випитого алкоголю, дався взнаки. Писали б на тверезо може б і ніхто не поняв хто це, а так самі себе видає, філолог диктувала, ніс з сексуальною горбинкою на п'яну набирала ну і хлопець спостережливий - диригував.

0
6 Досвідчений людина-чоловічок   [Материал]
Аналізуючи коментарі, ( кому пропустили!) можна зробити висновок, що молоду команду Батьківщини підтримують старші та досвідчені люди- жіночки ( ???? не забувайте про людей-чоловічків), яким би не завадило повчити граматику української мови, ( пропущено бо ) ваша посада того вимагає. ..... Ось так пацанки не чують своє г...но під боком! Молоко ще повитирай одна з другою на губах! Всі давно вже зрозуміли, що звістка - не свободівська, а білого братства.

0
5 Спостережливим дівчатам   [Материал]
Аналізуючи коментарі можна зробити висновок, що молоду команду Батьківщини підтримують старші та досвідчені люди- жіночки, яким би не завадило повчити граматику української мови, ваша посада того вимагає.

0
4 Спостережливий   [Материал]
Стосовно слів «адже таких молодих треба підтримати, бо вони ще не зіпсовані тим брудом» хочеться висловити свою думку.
Так, дійсно, молоді і красиві… нічого заперечити не можу, але на рахунок бруду можна з паном «Афганцем» посперечатись, особливо що стосується пані Тетяни. Надзвичайною чесністю вона відзначилась при отриманні посади «папарацці» при Верхолі (зразу вступила в ряди регіоналів), а що творилося при Галясу-Бартошку то вже й Бог забув, але люди пам’ятають! Зняли з роботи кадровика з багаторічним стажем бо ж треба влаштувати Тетяну, без стажу державної служби, без досвіду керівної роботи, як того вимагають посадові обов’язки кадровика, але що там обов’язки, «тісна дружба» з поводирями «Свободи» вирішувала всі питання. І вона дійсно стала надзвичайно цінним кадровиком в рда так, що її оберігав сам перший заступник возячи у власній машині. Тепер наша принцеса переорієнтувалася на «Батьківщину» (цікаво яка наступна партія буде?) і вже наступну посаду отримала за їх сприяння. А що стосується другої панянки Ірини то вона також при регіоналу Верхолі прийшла на роботу (гуляла поверхами інформація що дужеее цікаві «заслуги» мала вона перед Верхолою ) і зразу з порога також стала активним членом партії регіонів. А відносно того що вона хизується приготуванням сухих борщів для воїнів АТО, то це «реабілітація» за поїздки на форуми регіоналів, (за Верхолою ходила «хвостиком») ця привичка пригодилася їй і тепер – вона вже красується і на віче яке проводить «Батьківщина».
А чому ж не поїхати, коли чоловік в Шупарці на державному обладнанні лікує зуби втридорога. Цікаво чи за всі доходи він звітується перед роботодавцем?
Отакі - то вони теперішні молоді та чесні, що старшим та досвідченим є у них чому повчитися.

0
3 Афганець   [Материал]
Яка молода, красива, сильна та команда ВО "БАТЬКІВЩИНА". Успіху Вам, адже таких молодих треба підтримати, бо вони ще не зіпсовані тим брудом, за ними молодими майбутнє України. Івана, ти коло тих молодиць, сам як парубок.


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: