Головна » 2017 » Липень » 13 » Відпочинок на ставку закінчився для молодиків зі Скали-Подільської травмами та займанням авто

Відпочинок на ставку закінчився для молодиків зі Скали-Подільської травмами та займанням авто

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4104
11 липня ми писали про ДТП на мості в с.м.т. Скала-Подільська, в результаті якого вщент згорів автомобіль.

Як з’ясувалося пізніше, четверо місцевих молодиків приїхали на автомобілі «MERCEDES Sprinter» відпочити на ставку і біля 1 ночі вирішили повернутися додому. Через те, що лише один неповнолітній хлопець у компанії не вживав у цей вечір спиртного, дорослі вирішили посадити саме його за кермо автомобіля. Хлопчина, не маючи належних навиків у водінні автомобілем, проїжджаючи міст, не врахував попереджувальні знаки про ремонтні роботи, які тут проводяться, виїхав на бетонні блоки, втратив контроль над керуванням та допустив перекидання автомобіля.

Як стверджують самі учасники даної пригоди, з автомобіля одразу ж почав йти дим і через кілька секунд він миттєво запалав. Хтозна чим би закінчився даний інцидент, якби хлопці вчасно не покинули салон автомобіля. Травми отримав лише пасажир автомобіля «MERCEDES Sprinter», 1987 р.н., у вигляді втовченої рани правого колінного суглобу, який налякавшись спалаху автомобіля, впав на проїжджій частині, отримавши дані тілесні ушкодження.

Транспортний засіб, як повідомляють у ВБДР Тернопільщини, поміщений на спеціальний майданчик Борщівського ВП Чортківського ВП ГУНП в Тернопільській області.



Переглядів: 4104


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: