Головна » 2021 » Липень » 21 » "Вийшов з коми, але стан важкий": житель Тернопільщини, постраждалий в Польщі, потребує допомоги

"Вийшов з коми, але стан важкий": житель Тернопільщини, постраждалий в Польщі, потребує допомоги

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1398
У Польщі з висоти впав 19-річний житель Тернопільщини, який виховує 2-річного сина

Житель Тернопільщини Іван Смірнов у важкому стані в польській лікарні. За кордон він поїхав у травні, влаштувався на роботу. А потім трапилось нещастя. Мати чоловіка просить про допомогу фінансову та молитовну.

Про це повідомляє 20 хвилин.

Нещасний випадок трапився 8 липня. 19-річний Іван Смірнов працював в польському місті Гданськ і під час будівельних робіт обірвався з 20-метрової висоти.

Разом з дружиною Іван поїхав на заробітки у травні. Як розповідає його мама, вже у серпні планував приїхати на відпочинок додому, у село Снігурівка на Кременеччині. Розповідав, що дуже чекає цього моменту.

"Син в дуже тяжкому стані, його перевезли в лікарню в Познань, зробили три операції. Деякий час був в комі, зараз із коми його вивели, але дуже важке дихання... У нього ще й розпочалось запалення легень, — каже мама Івана Лариса Смірнова. — Мені подзвонили, сказали, що син дуже побитий. А я зразу кажу: "Поможіть йому, у нього маленький син, два роки дитині"...

Він не може лишитись без тата. Після падіння з 20-метрової висоти у Івана перелом тазу, перелом ніг та тріщини у хребті, пошкоджені внутрішні органи.

"Син поїхав на роботу в Гданськ, там влаштувався працювати офіційно. Дуже з цього радів. 15 серпня планував приїхати додому, щоб побути з синочком, а у вересні знову хотів повертатись. Дружина його теж у Польщі, а маленький синочок залишився зі мною на Кременеччині", — каже жінка.

Частину лікування оплатив роботодавець хлопця, але лікування, ймовірно буде довготривалим. Мама хлопця каже, що перевезти сина в Україну наразі немає змоги, стан дуже важкий.

Номер карти ПриватБанк: 5168 7574 3028 7625 Смірнова Лариса Романівна

Телефон: 068 872 48 01 Лариса Смірнова


Переглядів: 1398


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: