Головна » 2018 » Березень » 26 » Вихованцям Борщівського БДТ та їх наставнику подякували за допомогу воякам АТО

Вихованцям Борщівського БДТ та їх наставнику подякували за допомогу воякам АТО

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1047
22 березня у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулась церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017».

Серед 1054 заявок, які надійшли на електронну адресу конкурсу, Національна експертна рада та 37 залучених зовнішніх експертів визначили найкращих благодійників в Україні. Цьогоріч учасники конкурсу подавали свої заявки в 21 номінацію.

Брали участь у Національному конкурсі також вихованці Борщівського будинку дитячої творчості та їхні наставники, які презентували проект "Добро і милосердя єднає серця".

Як розповів "Звістці" координатор проекту Юрій Галайчук, разом з гурківцями вони тривалий час займаються допомогою бійцям АТО, створюють обереги та малюнки, пишуть листи та збирають солодощі для наших бійців. Також проводять зустрічі з ветеранами російсько-української війни і волонтерами Борщівського краю.

Саме у цьому полягає мета та суть проекту "Добро і милосердя єднає серця", за який організатори Національного конкурсу висловили подяку вихованцям будинку дитячої творчості та Юрію Галайчуку.
Переглядів: 1047


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: