Головна » 2016 » Квітень » 24 » Визначено перші опорні школи області

Визначено перші опорні школи області

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1123
Згідно з результатами, Борщівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 стане опорною і буде приймати учнів з Верхняківців, Мушкатівки та Ланівців.

Наступні результати розгляду комісією виглядають наступним чином:

Козівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (Козівківська ЗОШ І-ІІ ст. буде реорганізована в ЗОШ І ступеня, Йосипівківська ЗОШ І ст. – планується ліквідація закладу, Теофіпільська ЗОШ І-ІІІ ст. пройде реорганізація в ЗОШ І-ІІ ступенів)

Гусятинська ЗОШ І-ІІІ ст. (Суходільська ЗОШ І-ІІ ст., Вільхівчицька ЗОШ І-ІІ ст., 1.ЗОШ І-ІІІ ст.)

Зборівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 (с. Заруддя, буде реорганізована в ЗОШ І-ІІ ступеня, ЗОШ І-ІІ ст. с. Годова, ЗОШ І-ІІ ст. с. Жабиня, ЗОШ І-ІІ ст. с.КальногоЗОШ І-ІІ ст. с. Пліснян, ЗОШ І-ІІ ст. с. Розгадова, ЗОШ І-ІІ ст. с. Ярчівців, ЗОШ І ст. с. Вірлів, ЗОШ І ст. с. Калинівка, ЗОШ І ст. с. Красна, ЗОШ І ст. с. Славна, ЗОШ І ст. с. Присівці)

Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (Підгайчицька ЗОШ І-ІІ ст., Гумниська ЗОШ І-ІІ ст., НВК «Залав’євська школа – сад І ст.», НВК «Семенівська школа – сад І ст.»)

Бучацька ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ( Ліщанецька ЗОШ І-ІІ ст., Сороцька ЗОШ І-ІІ ст., Бучацька ЗОШ І-ІІ ст.)

Почаївська ЗОШ І-ІІІ ст.( Старотаразька ЗОШ І-ІІ ст., Лосятинська ЗОШ І-ІІ ст.,Почаївська ЗОШ І ст.,НВК «Старопочаївська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»)

Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів імені О.С.Маковея з поглибленим вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін м. Заліщики ( ЗОШ І-ІІст. с.Зелений Гай буде реорганізована в ЗОШ І ступеня, ЗОШ І ст.. с. Печорна, ЗОШ І-ІІст. с. Мишків буде реорганізована в ЗОШ І ступеня, ЗОШ І-ІІст. с. Добрівляни)
Переглядів: 1123


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: