Головна » 2018 » Травень » 2 » Влада Борщева нищить зелені зони та знущається над містянами?

Влада Борщева нищить зелені зони та знущається над містянами?

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3129
Схоже на те, що в Борщеві нарешті усе стає на свої місця: уже ніхто не прикривається благими намірами і не озброєним оком стає видно, що можновладцям начхати на громаду міста. Якщо раніше для представників влади ще існували якісь табу, а члени виконавчого комітету, які в усі часи були слухняними прислужниками керівництва, відверто висловлювались проти будівництва на території міських клумб, парків та скверів, то з новими управлінцями мешканцям Борщева явно не пощастило.

Ті, хто мав би займатись господарськими питаннями, перейшли свій Рубикон. Для Івана Кобилянського, якого деякі користувачі соцмереж ледь не звинуватили в харасменті, повністю контрольований виконком став справжнім благом, але він же може зіграти з ним і злий жарт. Адже апетити ростуть, а зелених зон та привабливих місць залишилось зовсім обмаль.

Кіоски незграбної форми та кольорів виростають в Борщеві, мов на дріжджах. І при цьому жоден з власників омріяного кіоска не сплачує до бюджету ні копійки за землю, на якій розташовані архітектурні шедеври. А в цей самий час влада міста вимагає у мешканців громади справно сплачувати за користування земельними ділянками під власними будинками та гаражами.

Свого часу кривавий тиран Сталін сказав, що кадри вирішують усе. Ось і в міській раді появились ці "кадри", які вирішують усе і як завгодно. За словами Наталії Яворської, у нашому Борщеві з'явився архітектор, який примудрився створити феноменальний документ з недостовірною інформацією у відповідь на запит поліції, де пояснив, що бетонний армований фундамент глибиною 85 см (проміряли поліцейські з депутатами) площею 30 квадратних метрів і висотою над землею 44 см - це площадка для тимчасової споруди, а не фундамент.

Важко собі уявити, які ж тоді розміри повинен мати справжній фундамент, якщо звичайна площадка під кіоск має ледь не метр. Але про це краще запитатись у нещодавно призначеного головного архітектора міста - Василя Калуцького. Саме він може стати цапом-відбувайлом у таких абсурдних та, будьмо чесними, дуже слизьких рішеннях.

Завтра, як обіцяє Наталія Яворська, вони розпочнуть збір підписів за збереження зони зелених насаджень біля дитячої бібліотеки, яка могла б стати окрасою нашого міста, а не черговим місцем, на якому хтось заробив тисячі доларів.

Переглядів: 3129


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: