Головна » 2017 » Квітень » 30 » Влада Борщівщини витратила на свій піар майже 80 тисяч гривень

Влада Борщівщини витратила на свій піар майже 80 тисяч гривень

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 7
Переглядів: 2394
Незважаючи на те, що Борщівський район далеко не найбільший в області і в багатьох напрямках господарської діяльності відстає від інших районів Тернопільщини, місцева влада дуже любить розпоряджатись грошима громади, витрачаючи на власний піар величезні суми державних коштів. Цими коштами місцева влада оплачувала появлення статей, у яких показувалася діяльність керівників міста та району, депутатів або ж державних структур.

Чого тільки вартує той факт, що за 2016 рік керівники району та самого Борщева витратили майже 80 тисяч гривень на оплату статей в газеті “Галицький вісник плюс“ та радіо "Борщівський голос".

Зокрема, з районного бюджету було витрачено 40 тисяч гривень на розміщення матеріалів в газеті “Галицький вісник плюс“, ще 10 тисяч було перераховано на рахунок радіо “Борщівський голос“.

В 2016 році Борщівська міська рада перерахувала 29 тисяч 190 гривень до уже згаданої газети “Галицький вісник плюс“.

Між іншим, загалом у 2016 році органи місцевої влади на теренах усієї Тернопільської області витратили 233 тисячі гривень. З цієї суми більше третини витратили чиновники Борщівщини.

Нещодавно ми писали, що мера Борщева Івана Кобилянського, який минулого року очолював Борщівську районну раду, звинуватили в брехні і вимагають спростувати недостовірну інформацію, оприлюднену ним на сторінках газети "Галицький вісник плюс".

Джерело: Колона, Оксенюк Роман
Переглядів: 2394


Коментарі

0
7 Роман   [Материал]
Ага, викинули за рік тільки 80 тисяч Довгошиї і тішаться...а Кобилянський взагалі розум втратив, якщо вирішив оббрехати усіх депутатів ще й за гроші простих людей, даючи свої брехливі і проплачені інтерв'ю в Віснику, який давно прислуговує владі усіх режимів.

0
6 НЕБЕПЕПЕ   [Материал]
Та ярему взагалі каструвати треба за то шо він зробив з нашим районом а кобилянський про него взагалі не варто говорити тілько гнати в шию патріоти бл..ть

0
5 Володимир   [Материал]
гетьман-ярема жжот!!! Так нагло може брехати тільки бют. Всі погані, а вони білі і пухнасті.

0
4 Гетьман   [Материал]
За гуманітарний напрямок в міській раді відповідає представник Свободи Чокан Андрій,який мав би контролювати й пресу. В мене склалося враження, що в Борщеві пішла зараза політичних недобитків.

0
3 Імя...   [Материал]
Якщо реально дивитися на речі, то сьогодні у нашій державі при таких реформах керівником бути непросто. По - перше, політична залежність впливає на відносини з іншими структурами, де теоретично провладна вертикаль пропагує за децентралізацію та утворення громад, а на практиці все робить для того щоб громади були не спроможними.Зрозуміло, що зараз в Борщівській міській раді відбуваються серйозні зміни щодо організації та функціонування громади. Прикро , що ті, які залишилися за бортом та відлік їм недовгий різними методами чорнять міську владу. Прочитавши статтю та коменантарі , роблю висновок, що все робиться для того щоб у Борщеві відбувся сценарій громади Скалата, де керівник йде відставку. Комусь сильно не терпиться залишитися без теплого крісла, тому вони займаються чорнухою.


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: