Головна » 2018 » Травень » 23 » Водій, під колесами якого загинула борщів'янка Марта Зінчук, подав апеляцію

Водій, під колесами якого загинула борщів'янка Марта Зінчук, подав апеляцію

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1462
Засідання апеляційного суду, яке мало відбутись 23 травня, перенесли на 6 червня. Захисник обвинуваченого не зміг прийти на суд. Коментувати ситуацію дружина водія та сам чоловік відмовились.

Під час судового засідання, яке відбулось ще 2 березня, водієві, який збив Марту Зінчук, присудили чотири роки позбавлення волі.

Водій подав апеляцію. Засідання апеляційного суду мало відбутись 23 травня, але його перенесли. Мама Марти Зінчук вважає, що водій таки має відповідати. Ні рідні винуватця, ні сам чоловік нічого не коментують.

Мама Марти пані Ольга вважає, що водій не розкаюється до кінця, якщо подав апеляцію.

- Людина, яка усвідомлює тяжкість свого злочину вирок суду сприймає нормально, - каже пані Ольга. - І я вважаю, що той вирок, який йому винесли - чотири роки, це же дуже лояльно. Якщо він не згідний з ним, то значить не розкаюється до кінця.

Він перед цим судом приходив до мене, але я з ним навіть не говорила. Як додає пані Ольга, можливо, якби кожен водій, який збив людину, відбув покарання, то таких випадків було б менше.

Нагадаємо, 21-річна Марта Зінчук померла в ніч на 7 грудня 2017-ого року. Причиною смерті стали травми після аварії, яка трапилась 5 грудня. Водій авто Mercedes-Benz Sprinter збив дівчину на нерегульованому пішохідному переході на просп. С. Бандери.

Мама Марти раніше розповідала, що водій просив пробачення. Але жінка не може сказати, що пробачила. Також, чоловік компенсував моральну шкоду. Під час винесення вироку під час першого судового засідання враховували пом’якшуючі обставини: чоловік не втік з місця аварії, не був в стані алкогольного сп’яніння, він безробітний, має двох неповнолітніх дітей, він не є рецидивістом, не був раніше судимим. Проте водій подав апеляцію.



Джерело: 20 хвилин
Переглядів: 1462


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: