Головна » 2017 » Березень » 4 » Волонтери Борщівщини відправили в зону АТО черговий вантаж

Волонтери Борщівщини відправили в зону АТО черговий вантаж

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2154
Вчора на передову відправився черговий вантаж: смаколики, вареники, питна вода, дитячі малюнки та інші необхідні і дуже цінні для вояків речі.

Очільник волонтерської організації Володимир Чугаєвський подякував усім, хто долучився і організовував збір необхідних речей, хто допомагав з продуктами і сприяв у приготуванні страв.

Зокрема, за посильну допомогу волонтери висловили вдячність небайдужим жителям Борщева, директору Борщівського агротехнічного колeджу Козію Я.В, зав.їдальні коледжу Гарасюк Я.Ф та працівникам їдальні, членам ГО "Самооборона Борщівщини", Об'єднанню "Самопоміч" Борщів, керівництву Борщівської ЗОШ№1, Будинку дитячої творчості за чудові плакати і малюнки, жителям та школярам с.Кривче, с.Лосяч та с.Гермаківка, а також пароху храму Св. Пeтра і Павла м.Борщів Ярославу Яловіці.















Переглядів: 2154


Коментарі

0
1 Справедливий   [Материал]
Дивлюсь фотографії дуже добра справа робиться там є хороші люди. Але дуже боляче дивитись на риго-комуністку, антимайданівку, хабарницю Ярмолик В. Що воно там робить хотілося би знати? Ця людина не зміниться ніколи і нізащо. Вона як буде треба то і Путіну вареників наліпить. Дуже прикро, ганьба. Нещодавно дізнався що воно уже повернулась в кадри в адміністрацію знову підуть побори, відкати і здирництво з нас керівників району і Манюк в фінвідділ повертається. За чим дивляться наші активні громадські діячі. Риго-комуняки сміються кажуть що час настав повертатись час уже пройшов люди забули все Яворська вже перекинулась на міську раду. Тож вперед до комунізму отак побудуємо Україну. Якби не такі як вона то і війни б небуло. Позорисько!!!

Имя *:
Email *:
Код *: