Головна » 2017 » Липень » 7 » Волонтери з Канади летять в Тернопіль, щоби навчати англійської мови

Волонтери з Канади летять в Тернопіль, щоби навчати англійської мови

30.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2128
Чотири роки тому вдячний син українського народу, волонтер та вчитель Тарас Малюжинський із канадського міста Вінніпег вперше приїхав в Тернопіль, щоб провести кількаденні безкоштовні курси з англійської мови.



58-річний волонтер, чий батько народився в Кременці, а мама - в Козові, в цей важкий час намагається допомагати українцям, чим тільки може. Хтось з волонтерів опікується бійцями на фронті, хтось допомагає ліками чи коштами з-за кордону, а він - учитель, який хоче навчати.

В минулі роки Тарас Малюжинський приїздив в Тернопіль сам, а ось в цьому році він буде навчати своїх студентів в компанії двох друзів з далекої Канади - викладача Марусі Кошарич з міста Калгарі та учителя музики Віктор Коваленка з міста Торонто. Разом, як одна педагогічна команда, вони будуть працювати з двома групами учнів: з початковою та середньою. Загалом же участь в навчальних курсах візьме більше сотні тернополян. Окрім звичайних курсів ще будуть зустрічі з англомовним клубом при Тернопільській Обласній Бібліотеці для Молоді.

Як розповів "Звістці" сам Тарас Малюжинський, курси англійської стали настільки популярними та затребуваними серед тернополян, що ще задовго до їх початку уже не було вільних місць. Також канадієць з українським корінням переконаний, що такі курси допоможуть сучасній українській молоді змінити не тільки свої життя та рідну країну, а й цілий світ. Заради цього він і приїздить щороку у наше Файне місто, роблючи те, що вміє, використовуючи усі таланти, які дав йому Бог.



Курси англійської мови від канадійських викладачів-волонтерів будуть тривати від 10 до 21 липня в готелі "Тернопіль". Загалом планується провести 10 уроків, кожен з яких триватиме близько 3 годин.
Переглядів: 2128


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: