Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Вперше за останні десятиліття Борщів отримав нову техніку

Вперше за останні десятиліття Борщів отримав нову техніку

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 10
Переглядів: 1757
Після останніх виборів, які відбулись майже рік тому, Борщів змінився досить сильно. І головне, що зміни ці відбулись в кращу сторону, а не так як воно часто відбувається в нашій знедоленій країні.

Самі мешканці міста побачили, що почали ремонтуватися дороги, десь поклали бруківку і зробили тротуари, встановили знаки і навіть запустили новий автобусний маршрут, зроблено ремонти в садочках, а ще облагородили парк в центрі міста, в якому зараз сидять на лавочках закохані та прості мешканці міста, яким захотілось відпочити. На цьому міська влада не стала зупинятись і за останніх кілька місяців було здійснено відразу дві великі покупки - придбано спеціальну телескопічну вишку та новенький екскаватор-навантажувач ELEX 81A, який став ледь не єдиним новим транспортним засобом, який надійшов на озброєння борщівських комунальників ще з часів Радянського Союзу.





З цією покупкою борщівській владі відверто пощастило, а точніше пощастило мешканцям міста, адже заплатити за новенький багатоцільовий екскаватор-навантажувач довелось 1 465 000 грн. з міського бюджету, хоча після останніх коливань курсу долара вартість цієї самої моделі значно зросла.



Дізнавшись, що міська влада задумала таку грандіозну покупку, ми відверто засумнівалься в прозорості конкурсу і закралася підозра, що ціна виявиться завищеною. Але на справі результат нас приємно вразив. Навіть більше того, ми провели моніторинг цін і навіть зв'язалися з представниками деяких компаній, які займаються продажем аналогічної спеціалізованої техніки, щоб дізнатись ціни на їхній товар.

Так от, на сьогоднішній день ціна екскаватора-навантажувача ELEX 81A коливається в межах від 1 540 000 до 1 720 000 грн., а це значно більше, ніж заплатили міські чиновники.



В контексті цього всього не може не тішити позиція і працездатність фактичної очільниці міста Галини Ковбель, якій за останніх 6 місяців вдалось зробити багато хорошого, хоча своєї більшості в міській раді вона так і не має. Очоливши доволі молоду та амбітну команду після того як з посади мера пішов Роман Омельянович, Галина Володимирівна зуміла не тільки не розгубити здобутки свого попередника, а й примножила їх. Хочеться сподіватися, що на цьому розвиток міста не закінчиться, особливо після майбутніх виборів, які уже не за горами.
Переглядів: 1757


Коментарі

0
10 Світлана   [Материал]
зате сміття вночі привозять з Львова та спалюють-сморід який стоїть а ця пані думаю добре кишеню набиває...

0
9 Світлана   [Материал]
Коментар...

0
8 -   [Материал]
ГЕТЬМАН БОРЩІВЩИНИ, ти десь увісні побачив як районна рада виділяла 600 тис. Грн. на ескаватор. Вже не знаєш з якого боку галину облизати, що таку брехню пишеш. А ярема з кобилянським, ті поможуть. Хіба на свою кишеню.

0
7 ГЕТЬМАН БОРЩІВЩИНИ   [Материал]
Та техніка, яку придбали є дуже добре для міста, але стан водопроводів та каналізацій в дуже поганому, в край занедбаному стані.Хотілося б, щоб крім Ковбель Галини жителі міста знали, що не дивлячись на те, що Сельський Р.О.пішов у відставку , він активно допомагає мерії з вирішенням важким питань. Що стосується придбання телескопічної вишки та екаватора, то крім зазначених прізвищ варто згадати депутатів районної ради в особі голови Кобилянського І.І., депутата районної ради Яреми О.Й. та ін.,які взялися щедро допомагати місту і, як приклад половино із зазначеної суми, а це 600 000 грн. на ескаватор було виділено з районного бюджету.Хочу відмітити і те, що за ініціативи С.Фрідріха та голови районної ради Кобилянського І.І. на районній сесії було виділено 25 тисяч гривень для реконструкції мосту через озеро від ОТ "Лісова пісня" до с.Висічка. Тому вважаю,що є великий вибір серед достойних кандидатів на вибори громади. Слава Україні!!!

0
6 житель   [Материал]
Петро, а до цього часу комунальна служба лопатами копала всі ями? За 1.5мільнони скільки можна доріг зробити? Чи хоча б нічлаву нарешті.


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: