Головна » 2019 » Грудень » 27 » Втрачені історико-архітектурні пам’ятки Борщівщини тепер можна побачити онлайн

Втрачені історико-архітектурні пам’ятки Борщівщини тепер можна побачити онлайн

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 926
Створено унікальний електронний картографічний ресурс – Інтерактивну карту втрачених історико-архітектурних пам’яток Тернопілля.

Ресурс краю розробили у БФ MagneticOne.Org спільно з MagneticOne Municipal Technologies для того, щоб привернути увагу суспільства до багатої спадщини Тернопільщини. На карті зображено інформацію про остаточно втрачені (зруйновані) історико-архітектурні пам’ятки Тернопілля: оборонні споруди (замки, фортеці), сакральні пам’ятки (церкви, костели, синагоги та ін.), міську забудову (палаци, ратуші, тощо), пам’ятники та багато іншого для мешканців Тернопільської області й усієї України.

Інформація на карті відображається пошарово з можливістю підключення/ відключення до режиму відображення об’єктів втраченого зодчества та можливістю формувати вибірки (наприклад, зруйновані протягом певного періоду часу, за архітектурним стилем, за місцем розташування тощо).

Проект орієнтований на усіх поціновувачів архітектури, в тому числі далеко за межами Тернопільської області та України; осіб, які хочуть отримувати знання у галузі культури, шляхом використання інтерактивних технологій – школярів, студентської молоді, туристів.



Перейти на карту можна ТУТ.

Джерело: MagneticOne.org
Переглядів: 926


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: