Головна » 2021 » Березень » 3 » "Втричі дешевше початкової ціни": тендер з утримання доріг Борщівщини виграла компанія "ТБЦ"

"Втричі дешевше початкової ціни": тендер з утримання доріг Борщівщини виграла компанія "ТБЦ"

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1598
У 2021 році експлуатаційним утриманням доріг місцевого значення Борщівського району займатиметься компанія “Техно-Буд-Центр”.

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Борщівського району на 2021 рік.

Угоду на суму 4 999 998 гривень укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю “Техно-Буд-Центр”. Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Для участі у тендері на утримання місцевих доріг Борщівського району подавали свої пропозиції 4 тернопільські компанії – “Глобал Білд Інжиніринг”, “Техно-Буд-центр”, “Авакс-проф” і “БМБуд”.

Очікувана вартість на виконання робіт, яку пропонував замовник – 16 497 000 гривень з ПДВ.

Втім, під час аукціону усі чотири учасники дуже жваво торгувалися, у результаті чого кінцева вартість тендеру знизилася більш як у тричі.

Так, компанія “Глобал Білд Інжиніринг” запропонувала виконати цей підряд за 5,5 млн грн. – саме такою була остання її пропозиція.

Товариство “БМБуд” запропонувало на пів мільйона менше – його остання пропозиція 5,0 млн. грн.

Пропозиція компанії “Авакс проф” виявилася лише на 1 гривню меншою – 4 999 999 грн.

Втім, іще на 1 гривню меншою була пропозиція “Техно-Буд-Центру” – 4 999 998 грн.

Власне цій компанії і дісталася перемога у тендері після подання обгрунтування аномальної низької ціни.

Відтак, у першій половині лютого замовник уклав договір з ТОВ “Техно-Буд-Центр” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Борщівського району на 2021 рік.

Сума угоди – 4 999 998 грн.

ТОВ «Техно-Буд-Центр» було засноване у 2005 році у Тернополі. Власниками зазначені місцеві мешканці Юрій Ханін та Андрій Ярема.

Слід зауважити, що при проведенні тендерів на утримання місцевих доріг використовують іще старий адміністративний поділ Тернопільщини на райони.

Тернополіс

Переглядів: 1598


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: