Головна » 2022 » Лютий » 22 » З Борщівської громади втікають підприємці?

З Борщівської громади втікають підприємці?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 16315
Місцеві підприємці та власники бізнесу, які працюють чи зареєстровані на території Борщівської громади, не відчуваючи підтримки та сприяння з боку місцевої влади, приймають рішення про перереєстрацію в інших громадах.

Одним з тих, хто вирішив змінити місце своєї реєстрації, став відомий на теренах краю екс-депутат Борщівської районної ради та власник цілого ряду підприємств Яловега Володимир Степанович.


Напередодні Нового року згадуваний підприємець та бенефіціар ТОВ"ГАЛВАПНЯК", чий офіційний дохід у 2020 році становив 9 880 100 грн., змінив адресу реєстрації з Борщівської громади на адресу в Скала-Подільській селищній громаді. Відповідно, частину податків, які раніше сплачувались до загального бюджету Борщівської територіальної громади, тепер сплачуватимуться в Скалі-Подільській.

Нагадаємо, згадуваного підприємця за пропозицією Ігоря Чопика виключили з виконавчого комітету Борщівської ради наприкінці січня 2022 року.
Переглядів: 16315


Коментарі

0
2 Stevensotly   [Материал]
Спасибо предназначенных для доставки таких значительно тематический материал.

Посетите также мою страничку

https://gmcguire.digital.uic.edu/mediawiki/index.php?title=User:Alena0211394 открыть счет в иностранном банке для физических лиц дистанционно

33490-+

0
1 Петро   [Материал]
До керівництва громадою прийшли Козлодої,а підприємці не хочуть терпіти їхню дойку.

Имя *:
Email *:
Код *: