Головна » 2020 » Січень » 22 » З кількох шкіл на Борщівщині евакуювали учнів та працівників, щоб убезпечити від неприємностей в майбутньому

З кількох шкіл на Борщівщині евакуювали учнів та працівників, щоб убезпечити від неприємностей в майбутньому

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2472
21 січня у школах сіл Бабинці та Вовківці відбулися навчально-тренувальні заняття з пожежної безпеки.

З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій, недопущення загибелі та травмування людей на пожежах, а також з метою навчання діям у разі виникнення пожежі або надзвичайної ситуації, 21 січня в Бабинецькій ЗОШ І-ІІ ст. та Вовковецькій ЗОШ І-ІІ ст. відбулась навчальна евакуація на випадок пожежі. Проведено інструктажі з відповідальними особами щодо дотримання правил пожежної безпеки та порядку дій при виникненні пожежі в Бабинецькому ДНЗ «Сонечко» та Вовковецькому дитячому садку «Сонечко», йдеться на сторінці Борщівського районного відділу Управління ДСНС.

Фахівці Служби порятунку наголошують, що заходи з відпрацювання планів евакуації із навчальних закладів є дієвим засобом підготовки як дітей, так і педагогічних працівників до дій у разі виникнення будь-якої можливої надзвичайної ситуації в закладах освіти. Адже у разі виникнення надзвичайної ситуації дітей охоплює страх та паніка, а якщо дитина знатиме, як правильно діяти, це допоможе їй врятуватися.





Переглядів: 2472


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: