Головна » 2022 » Лютий » 13 » З вівторка в Борщівській громаді можуть відновити навчання в школах

З вівторка в Борщівській громаді можуть відновити навчання в школах

27.07.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3715
Завтра, 14 лютого, в стінах Борщівської міської ради має відбутися засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, члени якої мають розглянути питання відновлення навчання в школах громади.

Варто зауважити, що на фоні стабілізації ситуації з поширення коронавірусної інфекції на теренах нашого краю, батьки усе частіше висловлюються за відновлення навчального процесу. А наприкінці тижня група батьків навідалася в Борщівську міську раду, щоб донести свою позицію керівництву громади. Зважаючи на той факт, що міський голова Ігор Чопик самоусунувся від вирішення цієї проблеми і уже кілька тижнів перебуває у відпустці, жодної чіткої відповіді батьки дітей не отримали.

За інформацією «Звістки» чиновники міської ради розгублено пообіцяли, що це питання розглянуть в понеділок на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій.

Окрім того, як стало відомо редакції видання з власних джерел в міській раді, керівництво громади не спішить відновлювати навчальний процес в школах міста та сіл, щоб економити кошти на опаленні та харчуванні дітей.

Додамо, що в сусідньому Чорткові, де ситуація із поширення COVID-19 значно гірша, навчання відновили ще 7 лютого.
Переглядів: 3715


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: