Головна » 2019 » Вересень » 10 » За два дні на Борщівщині згорів будинок, дві господарські будівлі та кілька гектарів сухої трави

За два дні на Борщівщині згорів будинок, дві господарські будівлі та кілька гектарів сухої трави

12.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1701
8 вересня о 14:24 виникла пожежа господарської будівлі у селі Вербівка Борщівського району. Вогнем знищено дану господарську будівлю та речі домашнього вжитку на площі 15 м.кв.

Загорання ліквідовано черговим караулом 8 державної пожежно-рятувальної частини Управління. Від вогню врятовано 2 будівлі.





В цей самий день о 15:35 виникла пожежа господарської будівлі у селі Озеряни Борщівського району. Вогнем знищено дану господарську будівлю та речі домашнього вжитку на площі 80 м.кв., 5 м. куб. дров.

Загорання ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди села Озеряни та 8 державної пожежно-рятувальної частини Управління. Від вогню врятовано 2 житлових, 2 господарські будівлі та 1 гаражне приміщення.



9 вересня о 06:52 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі в селі Стрілківці Борщівського району. На момент прибуття підрозділу ДСНС площа горіння складала орієнтовно 60 м.кв. Завдяки діям рятувального підрозділу пожежу вдалось локалізувати о 07:53 та о 10:13 повністю її ліквідувати. Загиблих внаслідок пожежі немає.



9 вересня о 10:33 виникла пожежа сухої трави на відкритій території в селі Стрілківці . Горіла суха трава та чагарники на відкритій території загальною площею 5 га. Пожежу ліквідовано силами чергового караулу 8 ДПРЧ. Причина виникнення пожежі встановлюється, повідомляють в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

Переглядів: 1701


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: